DONEREN IS UW HART OPENEN EN  HET MET EEN ANDER DELEN Als u wilt doneren van uw eigen bank rekening naar Stichting Goede Werken, kunt u er verzekerd van zijn dat uw gehele donatie ten goede komt aan een of meerdere projecten van GWG.  Zelf kunt u natuurlijk een voorkeur uitspreken en kiezen uit een van onze projecten in de verschillende landen waar wij werkzaam zijn.
Contact adres voor Nederland St. Goede Werken Glorieux t.a.v. Mevr. Lilian van Rooij Depoorter Glorieuxlaan 4 5613LN Eindhoven NL contact@goedewerkenglorieux.nl NL23RABO0125886241 St. Goede Werken Glorieux Eindhoven
Goede Werken Glorieux heeft de ANBI-status.
RSIN/fiscaalnummer ANBI 818744467
Klim-op-Brazilië Studiebeurzenproject
In de loop van november en december kan u uw wijnvoorraad opnieuw aanvullen. De wijn wordt aan huis geleverd door wijnbouwer Stefaan Massart. Het aanbod vindt u hier. Chapeau Chateau Vilatte "Best of Wine Tourism International 2019" bekroonde het wijndomein in de categorie "Waardering voor milieuvriendelijke praktijken". Lees de argumentatie van de jury hier. Een dikke proficiat voor Stefaan en Hilde. Geïnteresseerd in de geschiedenis en filosofie van deze 'Chateau' met Vlaamse roots? Bekijk dan de powerpoint 45 jaar Chateau Vilatte..
Het benefietconcert is voorbij. Misschien is het Irving Berlin gelukt ons met de schoonheid van zijn liederen in de ban gehouden. Dank u wel, meneer Berlin! We zijn vanavond naar deze kerk gekomen voor een speciaal concert, een BENEFIET concert. Om de haverklap worden we aangesproken om mee te doen aan een of andere actie voor het goede doel. Wij Vlamingen zijn van aard nogal vrijgevig, vooral wanneer we in ruil voor onze euro’s iets aangeboden of voorgeschoteld krijgen. We hebben betaald om hier binnen te komen en - mag ik het zeggen ? - we hebben waar gekregen voor ons geld. Maar er is meer. Onze aanwezigheid hier krijgt een verlengstuk. Als over twee weken Hugo en ik, als vermomde emigranten, nog maar eens terugreizen, hij naar Ethiopia en ik naar Brazilië, dan reist heel deze kerk mee. En de euro’s hier achtergelaten, gemerkt met de goedheid van uw hart, gaan op die twee plekken moderne mirakels verrichten. Als Hugo straks zijn hand zal leggen op het hoofd van een HIV - kind, zal ook úw hand strelend over zijn hoofdeken gaan. En als in Brazilië KLIMOP-studenten na twee, drie, vier of vijf jaar studie op het podium staan, wordt door de werveling van hun omhoog gezwierde baretten uw naam geschreven . Alles hangt aaneen. Lieve mensen, we hebben geluisterd naar de muziek van Irving Berlin, gebracht door artiesten met faam, in een kerkgebouw. Niet zo uitzonderlijk, maar wel veelbetekenend. Een kerk is een huis waar mensen samenkomen om zich te herbronnen. Een plaats van rust. Hier wordt voorgelezen uit het Boek van God, geschreven door mensen. Hier krijgen we te horen hoe goed het kan zijn als broeders en zusters samen te leven. Als we oren hebben kunnen we hier leren wat het betekent goed te zijn en goed te doen, hier en ver weg. Het is zeker niet ongepast onze goede God te danken voor het leven en de muziek van Irving Berlin. Ook dank aan onze Congregatie, die Hugo en ik heeft uitgezonden en onvoorwaardelijk blijft steunen. En nu gaan we naar huis. Hopelijk heel tevreden. Sommigen zullen wellicht blijven hangen in een of ander ‘deftig amusementje’ om na te kaarten. Maar we kunnen u niet laten gaan zonder een woord van dank uit te spreken aan allen die op de een of andere manier betrokken zijn geweest bij het realiseren van dit concert: de werkgroep van Klim-Op, The Order of the Fleur de Lys, de verantwoordelijken voor het beheer van dit kerkgebouw, de sponsors en al de overige personen en/of organisaties die voor of achter de schermen hebben meegeholpen. Speciale dank en felicitaties voor Ana Naqe, Wilfried Van den Brande, Bart Van Caenegem en Jos Machtel. Maar zonder de aanwezigheid van dit fantastisch publiek zouden al deze inspanningen en goede wil voor niets zijn geweest. Dank u, dank u!
Webhosting digi4.nl
Glorieuxlaan 4, 5613 LN Eindhoven Nederland St. Goede Werken Glorieux Sint Jozefstraat 1 9041 Oostakker België