DONEREN IS UW HART OPENEN EN  HET MET EEN ANDER DELEN Als u wilt doneren van uw eigen bank rekening naar Stichting Goede Werken, kunt u er verzekerd van zijn dat uw gehele donatie ten goede komt aan een of meerdere projecten van GWG.  Zelf kunt u natuurlijk een voorkeur uitspreken en kiezen uit een van onze projecten in de verschillende landen waar wij werkzaam zijn.
Contact adres voor Nederland St. Goede Werken Glorieux t.a.v. Mevr. Lilian van Rooij Depoorter Glorieuxlaan 4 5613LN Eindhoven NL contact@goedewerkenglorieux.nl NL23RABO0125886241 St. Goede Werken Glorieux Eindhoven
Goede Werken Glorieux heeft de ANBI-status.
RSIN/fiscaalnummer ANBI 818744467
17 Wereld Doelen
Stichting Goede Werken draagt een steentje bij en ondersteunt met de projecten de volgende 5 Wereld Doelen.
In 2015 hebben 193 landen hun handtekening geplaatst onder de 17 Wereld Doelen voor duurzame ontwikkeling 2030 (de zogenaamde SDGs - sustainable development goals). De nieuwe Global Goals moeten ertoe leiden dat in 2030 de wereld vrij is van armoede, honger en ziektes. Tevens moeten oplossingen zijn gevonden voor problemen op het gebied van o.a. water, sanitatie, klimaat en energie. De nieuwe Ontwikkelingsdoelen zijn het vervolg op de in 2000 vastgestelde Millenniumdoelen. Ook al is er veel gebeurd in de afgelopen jaren – we zijn er nog niet. Denk aan groeiende ongelijkheid, de rechten van vrouwen en meisjes, vrede en veiligheid en klimaatverandering.
De projecten die GWG steunt, zijn erop gericht de bevolking van het desbetreffende land de nodige vaardigheden bij te brengen om een menswaardig bestaan te kunnen leiden.
Webhosting digi4.nl
Glorieuxlaan 4, 5613 LN Eindhoven Nederland St. Goede Werken Glorieux Sint Jozefstraat 1 9041 Oostakker België