DONEREN IS UW HART OPENEN EN  HET MET EEN ANDER DELEN Als u wilt doneren van uw eigen bank rekening naar Stichting Goede Werken, kunt u er verzekerd van zijn dat uw gehele donatie ten goede komt aan een of meerdere projecten van GWG.  Zelf kunt u natuurlijk een voorkeur uitspreken en kiezen uit een van onze projecten in de verschillende landen waar wij werkzaam zijn.
Contact adres voor Nederland St. Goede Werken Glorieux t.a.v. Mevr. Lilian van Rooij Depoorter Glorieuxlaan 4 5613LN Eindhoven NL contact@goedewerkenglorieux.nl NL23RABO0125886241 St. Goede Werken Glorieux Eindhoven
Goede Werken Glorieux heeft de ANBI-status.
RSIN/fiscaalnummer ANBI 818744467
In Ethiopië zijn nauwelijks voorzieningen voor ouderen. Ouderen zonder directe familie om op terug te vallen, komen hierdoor vaak op straat terecht. 100 alleenstaande, vaak dakloze ouderen komen dagelijks op het project samen om een warme maaltijd te gebruiken en hebben daar ook de mogelijkheid om te douchen en kleding te wassen. Tweemaal per week is er een verpleegkundige aanwezig waar de ouderen terecht kunnen met hun klachten en, indien nodig, doorverwezen worden naar het ziekenhuis. De medische zorg wordt voor hen betaald. Dit project brengt op eenvoudige wijze waardigheid en menselijk contact terug in het leven van een groep kwetsbare ouderen. In het project werken 7 medewerkers De kosten voor de opvang van de ouderen bedragen per jaar € 55.000.
PROJECT-OMSCHRIJVING
Webhosting digi4.nl
Glorieuxlaan 4, 5613 LN Eindhoven Nederland St. Goede Werken Glorieux Sint Jozefstraat 1 9041 Oostakker België